Burlesque

spannende, mysterieuze glamour dans act

Met haar creativiteit, talent en glamour uitstraling brengt danseres Fay de wereld van burlesque naar ieder podium. Deze artieste stond niet voor niks al op zowel het Istanbul als het Paris Burlesque Festival!
U kunt kiezen uit verschillende shows. De acts duren tussen de 5 en 8 minuten. Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte op maat,

Boudoir

Heb je ooit door een sleutelgat gegluurd? Dit is je kans! 
Kijk hoe ze zich poedert en aankleed in haar boudoir voor een speciale avond uit.

Pink Champagne

Een van ‘s werelds meest spectaculaire burlesque shows. Fay laat een sophisticated striptease zien gevolgd door een champagne bad in een gigantische champagne glas.

Fan Dance

Een klassieke burlesque waaierdans met baby blauwe struisvogelveren waaiers. Deze show geeft glamour aan ieder evenement.

Boa Tease

Een glamourus nachtclub show over the kunst van het verleiden. Gekleed in haar luxieuse kostuum flirt ze met het publiek en  laat zij een verfijnde striptease zien.


burlesque act

Danseres Fay, unieke burlesque danseres act voor uw feest, opening of evenement. Check hier video, prijs en beschikbaarheid. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Artiest boeken Artiesten boeken voor elke gelegenheid, voor elk budget. De beste selectie bands en acts bij artiestenbureau Joost Zoeteman! Klik hier voor meer informatie. Unieke act inhuren Joost Zoeteman Artiestenbureau, het juiste adres voor unieke acts voor bedrijfsevenementen, openingen en feesten. Klik hier om de acts en prijzen te bekijken.
Contact »

Prijs

  • vanaf € 395

Genres

  • burlesque act

Repertoire

  • burlesque act

Samenstelling

  • solo

Te boeken als

  • act
  • feest
  • bedrijfsevenement

Wat klanten zeggen

Hoi Joost, Hartelijk dank voor het regelen op korte termijn. De act was super. Ook een compliment voor de goede communicatie, heel prettig!
7 / 1 / 2017
Ha Joost, nog even wat feedback: de act was uitstekend: de danseres maakte er iets echt moois van, kortom was een bijzonder chique act. Dus: mijn complimenten!
9 / 4 / 2015
precies zoals we verwachten, spannend en smaakvol!
5 / 9 / 2015