OPDRACHTGEVERS

Voorbeelden van verschillende (zakelijke) opdrachtgevers:

 • Huis ter Duin
 • Restaurant De Nederlanden
 • ABN AMRO
 • KLM
 • Concert Nobles
 • Koninklijke Schouwburg
 • RAI vereniging
 • Scheepvaart Museum
 • Grand Hotel Krasnapolsky
 • Beurs van Berlage
 • Gemeente Arnhem
 • Instituut voor Fysieke Veiligheid
 • Restaurant De Bovenmeester
 • Musis Sacrum
 • Schouwburg AlmereArtiestenbureau Breda

Een zakelijke receptie, congres, bruiloft, diner: allemaal gelegenheden die om een professionele aanpak vragen. Artiestenbureau Joost Zoeteman brengt een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van bands, DJ's en unieke acts zoals; burleske dansact, tissue dans of een drumact. We hebben een gevarieerd aanbod van stijlen, jazz, klezmer, mobiele bandjes, coverbands, gipsy, en nog veel meer..
 We zijn erg trots op het feit dat veel van onze klanten terugkomen en kiezen voor onze dienstverlening. Zo hebben we in de afgelopen jaren een vertrouwde klantenkring opgebouwd. We werken enkel met artiesten die we persoonlijk kennen en waarvan de muzikale kwaliteit gegarandeerd is. We staan voor professionaliteit, klantgerichtheid, muziek op maat en een persoonlijke benadering. Enkele locaties waar wij onlangs muziek hebben verzorgt: Nuclear Summit, Libelle Zomerweken, Mauritshuis, Panorama Mesdag, Djangofollies Festival en programmering jazzconcerten Schouwburg Almere.

over Joost Zoeteman

Het artiestenbureau Joost Zoeteman is in 2003 opgericht door Joost Zoeteman onder de naam TopMusici. Na zijn studie aan het conservatorium in Arnhem werkte hij jarenlang bij een bekend impresariaat voor wereldmuziek. Inmiddels heeft hij voor veel grote en minder grote evenementen de muziek verzorgd.

Joost is tevens bekend als jazzgitarist. Voor zijn projecten als uitvoerend muzikant zie

 • Wat klanten zeggen

  Beste Joost, Wij willen jou en de rest vd band nogmaals bedanken voor jullie heerlijke muziek op 21 januari. We hebben vele positieve reacties gekregen. En wat ik graag wilde gebeurde, er werd gedanst! Er was wellicht op dat moment weinig applaus dus wat verlaat hierbij alsnog
  P.I.E.N., 21 / 1 / 2017
  Beste Joost, Heel erg bedankt voor de muzikale begeleiding(en). We kregen van iedereen complimenten dat zowel Ian en de pianiste en jullie jazzband zo voortreffelijk waren! We hebben er van genoten!
  Jazztrio Nick McGuire, 12 / 9 / 2017
  Harm heeft het prachtig ingevuld. Ook tijdens de ceremonie inloop was het heel sfeervol, precies zoals we wilden. Complimenten ook aan jou voor het snelle reageren!
  HEt was een fantastisch feest. superbedankt!
  DJ Duo Monte Carlo, 18 / 2 / 2017
  Het was echt geweldig. Iedereen heeft enorm genoten van de band!
  Allround Koffer Trio, 29 / 12 / 2016
  heerlijke muziek, een aanrader!
  P.I.E.N.  trio, 3 / 11 / 2017
  Beste Joost, Heel erg bedankt voor het verzorgen van een top avond, we hebben heerlijk na kunnen genieten in Frankrijk!
  Jazztrio Sue Moreno, 17 / 6 / 2017
  Mede dankzij jullie inzet hebben de gasten genoten. Prachtige achtergrondmuziek en de gasten konden zich met elkaar onderhouden. Ook jullie flexibele instelling - het wisselen van plek - gaf ons een goed gevoel.
  Gipsy Swing Trio, 22 / 10 / 2017
  Beste Joost, bedankt voor de goede communicatie. Ian hefet prachtig gespeeld. We zijn zeer tevreden en zullen jouw diensten aanraden bij iedereen die muziek zoekt!
  Violist Ian de Jong, 24 / 3 / 2017
  Jazeker, alles is boven verwachting goed verlopen. Trio Mazzel speelde prachtige muziek en het geluidsniveau was precies goed. Hartelijke dank,
  Klezmertrio Cacoca, 11 / 11 / 2017
  Beste Joost, Allereerst harstikke bedankt voor het verzorgen van de heerlijke muziek! We hebben heel veel positieve reacties ontvangen en de dag was zeer geslaagd
  allround trio de Swingcats, 13 / 10 / 2016
  Dear Joost It was indeed a very nice party and we enjoyed the jazz band very much and so did our guests. I thought they were very professional as well. Definitely to be recommended ! Regards, Anne & Paul
  Swinging Miss Bass, 30 / 9 / 2017
  We hebben een fantastische dag gehad waarbinnen “De Nieuwe Helden” in het middagprogramma voor een schitterende muzikale begeleiding en vermaak zorgde. Het was meer dan een geslaagde middag, complimenten en dank aan de musici!! De locatie en het mooie weer maakte het voor ons allen tot een prachtige middag, om nooit te vergeten. Van veel gasten kregen we te horen dat ze de muziek zo geweldig vonden. Kortom, erg geslaagd!!
  Bedankt, en nog een compliment van de opdrachtgever: Verder willen we zeggen dat wij de muziek en de zang als prachtig hebben ervaren, door haar bijdrage werd de dag nog bijzonderder als dat hij al was. We zijn super tevreden en houden haar zeker in ons achterhoofd, want wat weet zij samen met Herman er een sfeer van te maken. Onze complimenten!!!!!! Groeten,
  Zangeres Mariske, 4 / 6 / 2016
  Ontzettend mooie muziek, en ze pasten zich heel er makkelijk aan de sfeer aan. Namens iedereen bedankt!
  Klezmertrio Mazzel, 3 / 2 / 2017
  Dag Joost, Klant was tevreden, op naar de volgende klus!
  Tissu Act, 10 / 12 / 2016
  Bedankt voor de fijne samenwerking!
  Trio Sol, 12 / 3 / 2017
  Ook wij hebben de aanwezigheid van het jazzduo als heel prettig ervaren. Zij verzorgde de avondsfeer waar wij naar op zoek waren.
  JZ Jazzduo/trio:, 17 / 1 / 2017
  Het was een groot feest, mede dankzij LGB! Ze hebben heel goed ingeschat wat de zaal leuk vond, en dat terwijl er toch een heel gemêleerd gezelschap was. We hebben veel complimenten ontvangen over de band. Was een goede keuze dus!
  Go Bananas, 30 / 9 / 2017
  Dag Joos, Al onze gasten hebben genoten, complimenten! Groeten aan Vera en de anderen
  We zijn zeer tevreden over het optreden van Spinkitten. Het was prachtig weer en met de Dj erbij een heerlijk relaxt buitenfeest
  DJ Spinkitten, 31 / 3 / 2017
  Beste heren, Veel dank voor de prachtige muziek!
  Jazztrio Hans Kwakkernaat, 2 / 12 / 2017
  Ze waren echt perfect als achtergrondmuziek en ook de klant was erg blij.
  We hebben enorm genoten van het optreden van Antoon en Jacco. Wat een aardige jongens! En wat een stijlvol geheel zoals ze dat deden. We hadden een zeer gemengd publiek, jong en oud en zelfs de pubers kregen ze aan het dansen! Toegankelijke en aanstekelijk vrolijke muziek. Erg leuk. Ik zou meneer Funkel zeker aanbevelen aan anderen! Hartelijk dank!!
  Jazz DJ Meneer Funkel, 26 / 11 / 2016
  Voor wat betreft de middag zelf, deze was inderdaad zeer geslaagd en de Bronco Twins hebben hier een hele belangrijke bijdrage aan geleverd. Ze wisten precies het sfeertje neer te zetten waarnaar wij op zoeken waren voor ons feestje. We vonden het vooral heel leuk te zien dat er hier en daar ook een praatje/grapje met gasten werd gemaakt en dit maakte dat ze echt meer waren dan enkel de muzikale omlijsting van de middag. De positieve reacties van de gasten bevestigen dit! Zou je de musici hier dan ook onwijs voor willen bedanken? Vriendelijke groet, Willeke en Ferdi
  Allround duo Bronco Twins, 22 / 7 / 2017
  Heel veel dank voor de muziek. Erg sfeervol en met veel stijl. De vleugel was ook prachtig.
  Monte Carlo Piano Trio, 20 / 1 / 2017
  Dag Joost, Pien zingt prachtig! Jouw spel vonden we ook erg mooi, en jullie zijn een perfect duo. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Gr Diederik
  P.I.E.N. duo, 18 / 2 / 2017
  ….Verder willen we zeggen dat wij de muziek en de zang als prachtig hebben ervaren, door haar bijdrage werd de dag nog bijzonderder als dat hij al was. We zijn super tevreden en houden haar zeker in ons achterhoofd, want wat weet zij samen met Herman er een sfeer van te maken. Onze complimenten!!!!!! Groeten,
  acoustically for you, 4 / 6 / 2016
  Dag Joost, De heren hebben bijgedragen aan een prachtige avond. Goede sfeer, en de saxofonist was een perfecte aanvulling. Ook van de gasten kregen we goede reacties.
  DJ Duo Lucky Luciano, 18 / 3 / 2017
  Het is heel goed verlopen. We zijn zeer blij met onze keuze voor het jazztrio. Qua sfeer perfect voor de receptie. De Dj's waren ook ontzettend enthousiast, een aanrader dus!
  DJ & Band: a la carte, 3 / 9 / 2016
  Het was een gezellige avond. Jaap kreeg iedereen mee, ontzettend leuk!
  accordeonist Jaap, 1 / 10 / 2016
  Veel dank voor uw bericht en de professionele bemiddeling. De dames waren keurig op tijd en hebben ons met een mooi romantisch repertoire verrast. Ik heb hun inzet, toewijding en flexibiliteit zeer weten te waarderen.
  duo-classica, 2 / 11 / 2016
  The team very much enjoyed your magical talents! They're still trying to figure out the tricks of your trade
  goochelaar Ferry, 17 / 12 / 2015
  Mooi gespeeld mannen! Graag tot een volgende keer.
  Trio Fleur de Paris, 1 / 3 / 2017