OPDRACHTGEVERS

Voorbeelden van verschillende (zakelijke) opdrachtgevers:

 • Huis ter Duin
 • Restaurant De Nederlanden
 • ABN AMRO
 • KLM
 • Concert Nobles
 • Koninklijke Schouwburg
 • RAI vereniging
 • Scheepvaart Museum
 • Grand Hotel Krasnapolsky
 • Beurs van Berlage
 • Gemeente Arnhem
 • Instituut voor Fysieke Veiligheid
 • Restaurant De Bovenmeester
 • Musis Sacrum
 • Schouwburg AlmereArtiestenbureau Tilburg

Een zakelijke receptie, congres, bruiloft, diner: allemaal gelegenheden die om een professionele aanpak vragen. Artiestenbureau Joost Zoeteman brengt een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van bands, DJ's en unieke acts zoals; burleske dansact, tissue dans of een drumact. We hebben een gevarieerd aanbod van stijlen, jazz, klezmer, mobiele bandjes, coverbands, gipsy, en nog veel meer..
 We zijn erg trots op het feit dat veel van onze klanten terugkomen en kiezen voor onze dienstverlening. Zo hebben we in de afgelopen jaren een vertrouwde klantenkring opgebouwd. We werken enkel met artiesten die we persoonlijk kennen en waarvan de muzikale kwaliteit gegarandeerd is. We staan voor professionaliteit, klantgerichtheid, muziek op maat en een persoonlijke benadering. Enkele locaties waar wij onlangs muziek hebben verzorgt: Nuclear Summit, Libelle Zomerweken, Mauritshuis, Panorama Mesdag, Djangofollies Festival en programmering jazzconcerten Schouwburg Almere.

over Joost Zoeteman

Het artiestenbureau Joost Zoeteman is in 2003 opgericht door Joost Zoeteman onder de naam TopMusici. Na zijn studie aan het conservatorium in Arnhem werkte hij jarenlang bij een bekend impresariaat voor wereldmuziek. Inmiddels heeft hij voor veel grote en minder grote evenementen de muziek verzorgd.

Joost is tevens bekend als jazzgitarist. Voor zijn projecten als uitvoerend muzikant zie

 • Wat klanten zeggen

  Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen en we hebben mensen zien dansen die we nog nooit hebben zien dansen! We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten! Groeten,
  P.I.E.N., 20 / 4 / 2018
  Precies een week na ons feest, willen we jullie enorm bedanken voor de swingende sfeer die jullie hebben weten neer te zetten in het Clubhuis van Tennispark Marlot. Het was precies, zoals we het gehoopt hadden. Jullie flexibiliteit met meebewegen naar de tennishal was goud waard en natuurlijk ook het feit dat jullie zo spontaan gereageerd hebben op ons verzoek om dochter Martine een paar nummers te laten zingen. Zij heeft zelf ervan genoten, en het publiek al helemaal. Het heeft hier na zaterdag alleen maar complimenten en bedankjes geregend. Kortom bij een volgende gelegenheid zou ik jullie zo weer boeken en zonder aarzeling een aanbeveling doen aan mensen, die me om advies zouden vragen. Succes met alles, vriendelijke groet, Anne-marie
  Jazztrio Nick McGuire, 8 / 4 / 2018
  Wij hebben het een geslaagd optreden gevonden van Harm op za 28 april 2018. Hij speelt erg goed! Hij was op tijd, Hij had zijn spullen goed voor elkaar, hij speelde heel goed, het was grotendeels achtergrond optreden met enkele minuten waarbij hij het dansen begeleidde. Later begreep ik dat hij zich niet lekker voelde. Daar heb ik verder niets van gemerkt. knap.
  Ontzettend veel dank voor afgelopen zaterdag, mede door jullie set, geweldige saxofonist is het feest zeer geslaagd! Overigens vond ik jullie flexibel in voorbereiding en tijdens de avond, hebben jullie een fijne antenne voor het publiek en een breed repertoire.
  DJ Duo Monte Carlo, 3 / 2 / 2018
  Dank je wel!! We en onze gasten hebben erg genoten van het optreden van de band. Het paste goed bij de avond en de sfeer.Dank voor de goede service en de goede band!
  Allround Koffer Trio, 16 / 6 / 2018
  Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen. We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten!
  P.I.E.N.  trio, 20 / 4 / 2018
  Beste Joost, Heel erg bedankt voor het verzorgen van een top avond, we hebben heerlijk na kunnen genieten in Frankrijk!
  Jazztrio Sue Moreno, 17 / 6 / 2017
  Beste Joost, Heel veel dank. Wij hebben veel goede reacties gehad van onze vrienden en familie. HEt is prettige muziek en ook fijn dat de mensen met elkaar kunnen spreken.
  Gipsy Swing Trio, 30 / 6 / 2018
  Beste Joost, bedankt voor de goede communicatie. Ian hefet prachtig gespeeld. We zijn zeer tevreden en zullen jouw diensten aanraden bij iedereen die muziek zoekt!
  Violist Ian de Jong, 24 / 3 / 2017
  Het is allemaal voortreffelijk verlopen. De muziek trok goede aandacht en werd goed gewaardeerd. Fijn om te lezen dat de musici ook zo genoten hebben. We hadden zo’n geluk met het weer. De festivalopzet die we voor ogen hadden is geweldig geslaagd.
  Klezmertrio Cacoca, 2 / 6 / 2018
  Beste Joost, Allereerst harstikke bedankt voor het verzorgen van de heerlijke muziek! We hebben heel veel positieve reacties ontvangen en de dag was zeer geslaagd
  allround trio de Swingcats, 13 / 10 / 2016
  Dear Joost It was indeed a very nice party and we enjoyed the jazz band very much and so did our guests. I thought they were very professional as well. Definitely to be recommended ! Regards, Anne & Paul
  Swinging Miss Bass, 30 / 9 / 2017
  We hebben een fantastische dag gehad waarbinnen “De Nieuwe Helden” in het middagprogramma voor een schitterende muzikale begeleiding en vermaak zorgde. Het was meer dan een geslaagde middag, complimenten en dank aan de musici!! De locatie en het mooie weer maakte het voor ons allen tot een prachtige middag, om nooit te vergeten. Van veel gasten kregen we te horen dat ze de muziek zo geweldig vonden. Kortom, erg geslaagd!!
  Bedankt, en nog een compliment van de opdrachtgever: Verder willen we zeggen dat wij de muziek en de zang als prachtig hebben ervaren, door haar bijdrage werd de dag nog bijzonderder als dat hij al was. We zijn super tevreden en houden haar zeker in ons achterhoofd, want wat weet zij samen met Herman er een sfeer van te maken. Onze complimenten!!!!!! Groeten,
  Zangeres Mariske, 4 / 6 / 2016
  dag joost, dankjewel, ik betaal deze week en het optreden was heel erg fijn. precies wat ik zocht. veel dank voor de soepele samenwerking. en volgens mij was een van de musici zo enthousiast over de locatie dat hij prive nog een keertje komt overnachten. helemaal leuk!
  Klezmertrio Mazzel, 7 / 7 / 2018
  Dag Joost, Klant was tevreden, op naar de volgende klus!
  Tissu Act, 10 / 12 / 2016
  Ook wij hebben de aanwezigheid van het jazzduo als heel prettig ervaren. Zij verzorgde de avondsfeer waar wij naar op zoek waren.
  JZ Jazzduo/trio:, 17 / 1 / 2017
  Beste Rafael (en Joost), Hartelijk dank voor jullie wervelende show. Veel passie en vakmanschap. Erg goed. We zijn helemaal tevreden en horen enthousiaste verhalen over jullie.
  Go Bananas, 26 / 5 / 2018
  Dag Joos, Al onze gasten hebben genoten, complimenten! Groeten aan Vera en de anderen
  We zijn zeer tevreden over het optreden van Spinkitten. Het was prachtig weer en met de Dj erbij een heerlijk relaxt buitenfeest
  DJ Spinkitten, 31 / 3 / 2017
  Beste heren, Veel dank voor de prachtige muziek!
  Jazztrio Hans Kwakkernaat, 2 / 12 / 2017
  Ze waren echt perfect als achtergrondmuziek en ook de klant was erg blij.
  We hebben enorm genoten van het optreden van Antoon en Jacco. Wat een aardige jongens! En wat een stijlvol geheel zoals ze dat deden. We hadden een zeer gemengd publiek, jong en oud en zelfs de pubers kregen ze aan het dansen! Toegankelijke en aanstekelijk vrolijke muziek. Erg leuk. Ik zou meneer Funkel zeker aanbevelen aan anderen! Hartelijk dank!!
  Jazz DJ Meneer Funkel, 26 / 11 / 2016
  Voor wat betreft de middag zelf, deze was inderdaad zeer geslaagd en de Bronco Twins hebben hier een hele belangrijke bijdrage aan geleverd. Ze wisten precies het sfeertje neer te zetten waarnaar wij op zoeken waren voor ons feestje. We vonden het vooral heel leuk te zien dat er hier en daar ook een praatje/grapje met gasten werd gemaakt en dit maakte dat ze echt meer waren dan enkel de muzikale omlijsting van de middag. De positieve reacties van de gasten bevestigen dit! Zou je de musici hier dan ook onwijs voor willen bedanken? Vriendelijke groet, Willeke en Ferdi
  Allround duo Bronco Twins, 22 / 7 / 2017
  Heel veel dank voor de muziek. Erg sfeervol en met veel stijl. De vleugel was ook prachtig.
  Monte Carlo Piano Trio, 20 / 1 / 2017
  Dag Joost, Pien zingt prachtig! Jouw spel vonden we ook erg mooi, en jullie zijn een perfect duo. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Gr Diederik
  P.I.E.N. duo, 18 / 2 / 2017
  ….Verder willen we zeggen dat wij de muziek en de zang als prachtig hebben ervaren, door haar bijdrage werd de dag nog bijzonderder als dat hij al was. We zijn super tevreden en houden haar zeker in ons achterhoofd, want wat weet zij samen met Herman er een sfeer van te maken. Onze complimenten!!!!!! Groeten,
  acoustically for you, 4 / 6 / 2016
  Dag Joost, De heren hebben bijgedragen aan een prachtige avond. Goede sfeer, en de saxofonist was een perfecte aanvulling. Ook van de gasten kregen we goede reacties.
  DJ Duo Lucky Luciano, 18 / 3 / 2017
  Het is heel goed verlopen. We zijn zeer blij met onze keuze voor het jazztrio. Qua sfeer perfect voor de receptie. De Dj's waren ook ontzettend enthousiast, een aanrader dus!
  DJ & Band: a la carte, 3 / 9 / 2016
  Het was een gezellige avond. Jaap kreeg iedereen mee, ontzettend leuk!
  accordeonist Jaap, 1 / 10 / 2016
  Ze spelen mooi, maar waren ook nog eens erg nauwkeurig in het volgen van de afspraken van mij en de opdrachtgevers. Hulde aan deze twee prettige vrouwen.
  duo-classica, 15 / 5 / 2018
  The team very much enjoyed your magical talents! They're still trying to figure out the tricks of your trade
  goochelaar Ferry, 17 / 12 / 2015
  Mooi gespeeld mannen! Graag tot een volgende keer.
  Trio Fleur de Paris, 1 / 3 / 2017