Burlesque danseres

Bent u op zoek naar een burlesque danseres uw feest of opening? U bent aan het juiste adres!
Burlesque is een vintage vorm van erotiek met ironie. Entertainment met een knipoog, flirt, glitters en glamour. Spannend, uitdagend, stijlvol en mysterieus. Wij bieden verschillende burlesque acts zoals de "Fan Dance" en "Boa Tease".  Zie de video en recensies!

de verschillende burlesque danseres shows

Boudoir

Heb je ooit door een sleutelgat gegluurd? Dit is je kans! 
Kijk hoe ze zich poedert en aankleed in haar boudoir voor een speciale avond uit.
Duur show: tussen de 5 en 10 minuten

Pink Champagne

Een van ‘s werelds meest spectaculaire burlesque shows. Fay laat een sophisticated striptease zien gevolgd door een champagne bad in een gigantische champagne glas.
Duur show: tussen de 5 en 10 minuten

Fan Dance

Een klassieke burlesque waaierdans met baby blauwe struisvogelveren waaiers. Deze show geeft glamour aan ieder evenement.
Duur show: tussen de 5 en 10 minuten

Boa Tease

Een glamourus nachtclub show over the kunst van het verleiden. Gekleed in haar luxieuse kostuum flirt ze met het publiek en  laat zij een verfijnde striptease zien. Duur show: tussen de 5 en 10 minuten

maatwerk burlesque voor uw feest of evenement

Wij vinden elk evenement uniek, en denken daarom graag met u mee om de juiste act op de juiste plek te krijgen. Dit is altijd maatwerk, en vraagt vaak om onconventionele oplossingen. Neemt u voor al uw vragen vrijblijvend contact op.

Wat klanten zeggen

Hoi Joost, Hartelijk dank voor het regelen op korte termijn. De act was super. Ook een compliment voor de goede communicatie, heel prettig!
Burlesque, 7 / 1 / 2017