Burlesque danseres Enschede

Bent u op zoek naar een burlesque danseres uw feest of opening? U bent aan het juiste adres!
Burlesque is een vintage vorm van erotiek met ironie. Entertainment met een knipoog, flirt, glitters en glamour. Spannend, uitdagend, stijlvol en mysterieus. Wij bieden verschillende burlesque acts zoals de "Waaierdans" en "Gentle Lady".  Zie de video en recensies!

de verschillende burlesque danseres shows

Gentle Lady
Gekleed als een sophisticated Gentlelady in een smoking en hoge hoed verschijnt Fay Loren op het podium. Met een hint van magie ontdoet zij zich langzaam van haar kostuum en betoverd u met haar waaierdans.

Speelduur 7:00 min. Prijs € 345

Waaierdans
Een klassieke burlesque dans met blauwe struisvogelveren waaiers. De waaierdans is een van de meest iconische burlesque acts. Deze show geeft glamour aan ieder evenement.

Speelduur 5 min. Prijs € 345

Marilyn Monroe (zang of hostesse)
Fay Loren is niet alleen burlesque danseres, zij is ook de Nederlandse Marilyn Monroe Look alike. Tijdens deze act zingt Fay nummers van Marilyn Monroe of kan zij worden ingezet om uw gasten te verwelkomen of op de foto te gaan. 

Speelduur afhankelijk van het repertoire. Prijs vanaf € 345

Pink Champagne
Fay Loren laat een sophisticated burlesque striptease zien gevolgd door een pink champagne bad in een gigantische champagne of martini glas.

Speelduur 6:45 min. Prijs € 595

Champagne hostesse
Het levensgrote champagne glas kan ook ingezetten worden als decor of om uw gasten te verwelkomen. Vanuit het champagnebad schenkt Fay een heerlijk glaasjes bubbels in. (Champagne moet verzorgd worden vanuit de klant) 

Speelduur +- 60 minuten. Prijs € 595

Prijzen zijn exclusief (6 %) BTW en reiskosten (€0,19 per KM) vanuit Amsterdam en eventuele parkeerkosten.
Bij het boeken van meerdere acts wordt een korting gegeven. Hiervoor geld de prijs van de duurste act plus €100,- per extra act. 

Wat klanten zeggen

Hoi Joost, Hartelijk dank voor het regelen op korte termijn. De act was super. Ook een compliment voor de goede communicatie, heel prettig!
Burlesque, 7 / 1 / 2017
Stijvolle en nog niet eerder gezien. Bedankt voor voor de snelle service
Champagne act, 1 / 10 / 2016
Dag Joost, Klant was tevreden, op naar de volgende klus!
Tissu Act, 10 / 12 / 2016