DJ prijzen Nijmegen

Op zoek naar de leukste dj's met prijzen? Met onze dj's kunt u rekenen op een onvergetelijk leuk (trouw)feest. Met veel oog voor uw publiek maken wij het feest geheel naar uw eigen smaak. Onze selectie bestaat uit dj's met ieder hun eigen stijl. Van allround, 50's tot 90's, van disco tot vinyl jazz en natuurlijk top 40 en muziek van nu!

dj prijzen

Bij de dj pagina's staat een prijsindicatie. Bekijk onderstaand de dj artiestenpagina's met video's, informatie en prijsindicatie. Neemt u voor al uw vragen en een offerte op maat vrijblijvend contact op. 

muziek op maat

Wij verzorgen altijd muziek die vooraf is afgestemd op uw wensen, het publiek en de gewenste sfeer. Opbouw en aankomst is ruim van tevoren. De dj's stellen zich flexibel op naar sfeer en gasten. Uiteraard werken we met goede moderne apparatuur.

Wat klanten zeggen

HEt was een fantastisch feest. superbedankt!
DJ Duo Monte Carlo, 18 / 2 / 2017
We zijn zeer tevreden over het optreden van Spinkitten. Het was prachtig weer en met de Dj erbij een heerlijk relaxt buitenfeest
DJ Spinkitten, 31 / 3 / 2017
Dag Joost, De heren hebben bijgedragen aan een prachtige avond. Goede sfeer, en de saxofonist was een perfecte aanvulling. Ook van de gasten kregen we goede reacties.
DJ Duo Lucky Luciano, 18 / 3 / 2017
Het was echt helemaal super! De hele avond leuke muziek, we konden er lekker bij kletsen en lekker bij dansen. En Rolf en zijn collega deden het super leuk, echt geluisterd naar onze wensen! Kortom: wij zijn helemaal tevreden en onze gasten ook, kregen alleen maar positieve reacties over de muziek!
DJ Vinyl, 7 / 4 / 2017
We hebben enorm genoten van het optreden van Antoon en Jacco. Wat een aardige jongens! En wat een stijlvol geheel zoals ze dat deden. We hadden een zeer gemengd publiek, jong en oud en zelfs de pubers kregen ze aan het dansen! Toegankelijke en aanstekelijk vrolijke muziek. Erg leuk. Ik zou meneer Funkel zeker aanbevelen aan anderen! Hartelijk dank!!
Jazz DJ Meneer Funkel, 26 / 11 / 2016
Helemaal goed, zoals verwacht. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Heel erg leuk, was een goede middag met relaxte lounge. Precies zoals we hadden besproken. Veel gasten waren vol lof!
DJ Miss Smile & No Sugar, 20 / 8 / 2015
Het is heel goed verlopen. We zijn zeer blij met onze keuze voor het jazztrio. Qua sfeer perfect voor de receptie. De Dj's waren ook ontzettend enthousiast, een aanrader dus!
DJ & Band: a la carte, 3 / 9 / 2016
Meest blije gezichten bij Latin Mirakel
DJ Lady Lounge, 29 / 6 / 2013