review klanten

Het was precies zoals we afgesproken hadden: wel hoorbaar aanwezig, maar niet te hard, zodat mensen nog gewoon kunnen praten. Zelf vond ik het ook fantastisch. inauguratie S. Kramer 2014

Jullie waren in één woord geweldig. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Daarnaast vonden we het ook in de voorbereiding erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie hebben je ingezet om naadloos aan te sluiten bij onze wensen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Voor een toekomstige gelegenheid zullen we jullie zeker weer benaderen. Groet, Patricio en Sara
optreden Vera Westera duo tijdens ceremonie en receptie bruiloftJazzduo

Een jazzduo is zeer geschikt als muzikale omlijsting voor een receptie of bruiloft. Een duo is klein, flexibel, en voordelig wat betreft prijs. Toch kan een duo een volwaardig bandgeluid neerzetten. Onderstaande bezettingen zijn in duo vorm te boeken, en uitstekend geschikt voor sfeervolle achtergrondmuziek.

een jazz duo voor sfeer en achtergrondmuziek

De groepen bestaan uit professionele musici met veel ervaring. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar we spelen. Uw gasten kunnen ongestoord met elkaar praten waar de muzikanten zorgen voor goede sfeer en achtergrondmuziek.

mobiel, vocaal of instrumentaal

We hebben zowel instrumentale duo's als met zang. Onderstaand een uitgebreid overzicht met informatie, video en fotomateriaal. De meeste duo's kunnen ook mobiel, op verschillende plekken spelen.

Wat klanten zeggen

Ook wij hebben de aanwezigheid van het jazzduo als heel prettig ervaren. Zij verzorgde de avondsfeer waar wij naar op zoek waren.
JZ Jazzduo/trio:, 17 / 1 / 2017
Beste Joost, Heel erg bedankt voor het verzorgen van een top avond, we hebben heerlijk na kunnen genieten in Frankrijk!
Jazztrio Sue Moreno, 17 / 6 / 2017
Dag Joos, Al onze gasten hebben genoten, complimenten! Groeten aan Vera en de anderen
We hebben enorm genoten van het optreden van Antoon en Jacco. Wat een aardige jongens! En wat een stijlvol geheel zoals ze dat deden. We hadden een zeer gemengd publiek, jong en oud en zelfs de pubers kregen ze aan het dansen! Toegankelijke en aanstekelijk vrolijke muziek. Erg leuk. Ik zou meneer Funkel zeker aanbevelen aan anderen! Hartelijk dank!!
Jazz DJ Meneer Funkel, 26 / 11 / 2016
Beste heren, Veel dank voor de prachtige muziek!
Jazztrio Hans Kwakkernaat, 2 / 12 / 2017
Dear Joost It was indeed a very nice party and we enjoyed the jazz band very much and so did our guests. I thought they were very professional as well. Definitely to be recommended ! Regards, Anne & Paul
Swinging Miss Bass, 30 / 9 / 2017
Beste Joost, bedankt voor de goede communicatie. Ian hefet prachtig gespeeld. We zijn zeer tevreden en zullen jouw diensten aanraden bij iedereen die muziek zoekt!
Violist Ian de Jong, 24 / 3 / 2017
Dag Joost, De heren hebben bijgedragen aan een prachtige avond. Goede sfeer, en de saxofonist was een perfecte aanvulling. Ook van de gasten kregen we goede reacties.
DJ Duo Lucky Luciano, 18 / 3 / 2017