Klezmertrio Mazzel

Klezmer trio voor uw feest of bruiloft

Klezmertrio Mazzel speelt Klezmer en andere bekende Oost-Europese melodieën. Het trio bestaat uit Edith Mathot (viool), Harm van den Berg (accordeon) en Harold Berghuis (gitaar). Alle drie de muzikanten spelen ook in de bekende Nederlandse klezmerband Mazzeltov.

klezmer voor uw feest

De trio-bezetting geeft de musici alle mogelijkheden om zich te laten zien. De drie de musici wisselen elkaar af in het ritmisch begeleiden en het spelen van melodieën en improvisaties, wat de muziek dynamisch en spannend maakt. Maar de muziek blijft ook altijd een licht en open karakter houden. Ideaal dus voor een klein concert of als achtergrond voor een feest of evenement.

kleine mobiele bezetting

Het trio speelt onversterkt en is mobiel. Ze kunnen dus snel wisselen van plek. Als muzikale omlijsting of, indien gewenst, meer op de voorgrond, het trio is flexibel.


Klezmertrio Mazzel

Mobiel en onversterkt klezmertrio voor uw feest, bruiloft of evenement voor € 795. Bekijk hier video, informatie en beschikbaarheid. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Zigeunermuziek Echte zigeunermuziek en gipsyjazz voor receptie, bruiloft of evenement? Onder andere het Gipsy Swing Trio, Wattie Rosenberg en Trio Cacoca. Check direct prijzen en beschikbaarheid! Bruiloft band Op zoek naar een fantastische band voor jullie bruiloft? Check snel beschikbaarheid en prijzen bij Artiestenbureau Joost Zoeteman!
Contact »

Prijs

  • vanaf € 795

Genres

  • klezmer

Repertoire

  • klezmer
  • Oost-Europees

Samenstelling

  • accordeon
  • viool
  • gitaar

Te boeken als

  • Trio

Wat klanten zeggen

Beste Joost, Het trio was geweldig. Ze raakten de juiste snaar, en dan spreek ik namens iedereen!
12 / 3 / 2016
Het was prachtig..bedankt!
21 / 11 / 2014
Ontzettend mooie muziek, en ze pasten zich heel er makkelijk aan de sfeer aan. Namens iedereen bedankt!
3 / 2 / 2017