Trio Sol

  • Wij werken met bestaande groepen, dus geen gelegenheidssamenstellingen
  • Alle groepen zijn flexibel en dienstbaar. Dus wanneer u muziek zoekt voor op de achtergrond van bijvoorbeeld een diner of bruiloft receptie, dan bent u bij ons aan het juiste adres
  • Ons bureau is specialist en heeft jarenlange ervaring in binnen en buitenland
  • De musici spelen altijd in pak, en komen minimaal een uur voor aanvang van het optreden om de spullen neer te zetten eventuele bijzonderheden in uw programma met elkaar door te spreken
  • Uitstapjes naar andere muziekstijlen zijn bij de meeste groepen mogelijkLatin

Op zoek naar een swingende latin band? U bent aan het juiste adres voor deze feestelijke zuid Amerikaanse muziek. Onderstaande bezettingen worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten.  Artiestenbureau Joost Zoeteman heeft al meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van muziek op evenementen, bruiloften en feesten. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

klanten review:

"Bedankt voor je inzet. Het feest was meer dan geslaagd, de sfeer van die band neerzette was fantastisch " 
recensie huwelijk Simone & Hans

muziek waarbij mensen kunnen praten, of muziek die meer aanwezig is?

De groepen bestaan uit professionele musici met veel ervaring. De groepen zijn zowel geschikt voor muzikale omlijsting op de achtergrond, als muziek op de voorgrond. De muziek staat bij ons in dienst van de gelegenheid waar we spelen. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

Wat klanten zeggen

Dat was klasse, een groot succes!! Dank!
Percussieband Santola, 12 / 12 / 2014
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Trio Sol, 12 / 3 / 2017
Heel veel dank voor de muziek. Erg sfeervol en met veel stijl. De vleugel was ook prachtig.
Monte Carlo Piano Trio, 20 / 1 / 2017
Harm heeft het prachtig ingevuld. Ook tijdens de ceremonie inloop was het heel sfeervol, precies zoals we wilden. Complimenten ook aan jou voor het snelle reageren!
Dag Joost, De heren hebben bijgedragen aan een prachtige avond. Goede sfeer, en de saxofonist was een perfecte aanvulling. Ook van de gasten kregen we goede reacties.
DJ Duo Lucky Luciano, 18 / 3 / 2017