de Rosenbergs tijdens een concert

VOORDELEN

  • Wij werken met bestaande gipsy bands
  • Alle groepen zijn flexibel en dienstbaar. Dus wanneer u muziek zoekt voor op de achtergrond van bijvoorbeeld een diner of bruiloft receptie, dan bent u bij ons aan het juiste adres
  • Ons bureau is specialist in zigeunermuziek en heeft jarenlange ervaring in binnen en buitenland
  • De musici spelen altijd in pak, en komen minimaal een uur voor aanvang van het optreden om de spullen neer te zetten eventuele bijzonderheden in uw programma met elkaar door te spreken
  • Uitstapjes naar andere muziekstijlen zijn bij de meeste groepen mogelijkZigeunermuziek

Wanneer u op zoek bent naar zigeunermuziek bent u bij ons aan het juiste adres. Van swingende gipsyjazz tot de prachtige melancholische melodieën uit Oost-Europa Hongaarse, de bands hebben het allemaal in huis. De muziek geeft een feestelijk karakter aan uw feest, bruiloft of bedrijfsevenement, We werken met de beste bands, en de wensen van de klant staan altijd voorop.

review klant

Het was precies zoals we afgesproken hadden: wel hoorbaar aanwezig, maar niet te hard, zodat mensen nog gewoon kunnen praten. Zelf vond ik het ook fantastisch." (inauguratie mevr. S. Kramer)

mobiel en onversterkt

De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. De kleine bands zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

Wat klanten zeggen

Hallo Joost, Het was heel erg naar onze zin. Iedereen van groot tot klein heeft van hun muziek genoten. Bijzonder sympathieke mensen ook. Heel erg gewaardeerd. Een aantal mensen heeft me ook gevraagd waar je hen kunt inhuren dus ook dat is een goed teken. Ik hoop dat zij het ook leuk hebben gehad bij ons. Dank je wel voor de inzet.
Gipsy Swing Trio, 2 / 7 / 2017
Ik vond dat het trio ook met 2 man geweldig leuke en mooie muziek maakten. Het klonk en professioneel. Ik heb veel enthousiaste reacties gekregen, de beide heren volgens mij ook. Ik ben dus heel tevreden.
Klezmertrio Cacoca, 11 / 11 / 2016
Ontzettend mooie muziek, en ze pasten zich heel er makkelijk aan de sfeer aan. Namens iedereen bedankt!
Klezmertrio Mazzel, 3 / 2 / 2017
Harm heeft het prachtig ingevuld. Ook tijdens de ceremonie inloop was het heel sfeervol, precies zoals we wilden. Complimenten ook aan jou voor het snelle reageren!
Alle complimenten voor het orkest. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top!
Hoi Joost, Mazzeltov was geweldig! Het was een prachtig feest en veel mensen hebben zelfs gedanst!
Klezmerband Mazzeltov, 2 / 3 / 2017
Mooi gespeeld mannen! Graag tot een volgende keer.
Trio Fleur de Paris, 1 / 3 / 2017