gipsyswing met Wattie Rosenberg

  • Alle groepen zijn flexibel en dienstbaar. Dus wanneer u muziek zoekt voor op de achtergrond van bijvoorbeeld een diner of bruiloft receptie, dan bent u bij ons aan het juiste adres
  • Ons bureau is specialist in zigeunermuziek en heeft jarenlange ervaring in binnen en buitenland
  • De musici spelen altijd in pak, en komen minimaal een uur voor aanvang van het optreden om de spullen neer te zetten eventuele bijzonderheden in uw programma met elkaar door te sprekenZigeunerorkest

Wanneer u op zoek bent naar een zigeunerorkest voor uw receptie, feest, of huwelijk, dan bent u hier aan het juiste adres. Het Gipsy Swing Trio, een Hongaars zigeunerorkest, of een mobiel trio van klezmer tot zigeunermuziek. Wij hebben het allemaal in huis, voor op de achtergrond of voorgrond.

ook voor achtergrondmuziek

"Het was precies zoals we afgesproken hadden: wel hoorbaar aanwezig, maar niet te hard, zodat mensen nog gewoon kunnen praten. Zelf vond ik het ook fantastisch." (inaugartie mevr. S. Kramer)

Onderstaande bezettingen worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. De kleine bezettingen zijn tevens mobiel en kunnen, indien gewenst, op verschillende plekken spelen. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

Wat klanten zeggen

Hallo Joost, Het was heel erg naar onze zin. Iedereen van groot tot klein heeft van hun muziek genoten. Bijzonder sympathieke mensen ook. Heel erg gewaardeerd. Een aantal mensen heeft me ook gevraagd waar je hen kunt inhuren dus ook dat is een goed teken. Ik hoop dat zij het ook leuk hebben gehad bij ons. Dank je wel voor de inzet.
Gipsy Swing Trio, 2 / 7 / 2017
Alle complimenten voor het orkest. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top!
Ik vond dat het trio ook met 2 man geweldig leuke en mooie muziek maakten. Het klonk en professioneel. Ik heb veel enthousiaste reacties gekregen, de beide heren volgens mij ook. Ik ben dus heel tevreden.
Klezmertrio Cacoca, 11 / 11 / 2016
Ontzettend mooie muziek, en ze pasten zich heel er makkelijk aan de sfeer aan. Namens iedereen bedankt!
Klezmertrio Mazzel, 3 / 2 / 2017
Het is heel goed verlopen. We zijn zeer blij met onze keuze voor het jazztrio. Qua sfeer perfect voor de receptie. De Dj's waren ook ontzettend enthousiast, een aanrader dus!
DJ & Band: a la carte, 3 / 9 / 2016