gipsyswing met Wattie Rosenberg

  • Alle groepen zijn flexibel en dienstbaar. Dus wanneer u muziek zoekt voor op de achtergrond van bijvoorbeeld een diner of bruiloft receptie, dan bent u bij ons aan het juiste adres
  • Ons bureau is specialist in zigeunermuziek en heeft jarenlange ervaring in binnen en buitenland
  • De musici spelen altijd in pak, en komen minimaal een uur voor aanvang van het optreden om de spullen neer te zetten eventuele bijzonderheden in uw programma met elkaar door te sprekenZigeunerorkest

Wanneer u op zoek bent naar een zigeunerorkest voor uw receptie, feest, of huwelijk, dan bent u hier aan het juiste adres. Het Gipsy Swing Trio, een Hongaars zigeunerorkest, of een mobiel trio van klezmer tot zigeunermuziek. Wij hebben het allemaal in huis, voor op de achtergrond of voorgrond.

ook voor achtergrondmuziek

"Het was precies zoals we afgesproken hadden: wel hoorbaar aanwezig, maar niet te hard, zodat mensen nog gewoon kunnen praten. Zelf vond ik het ook fantastisch." (inaugartie mevr. S. Kramer)

Onderstaande bezettingen worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. De kleine bezettingen zijn tevens mobiel en kunnen, indien gewenst, op verschillende plekken spelen. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

Wat klanten zeggen

Mede dankzij jullie inzet hebben de gasten genoten. Prachtige achtergrondmuziek en de gasten konden zich met elkaar onderhouden. Ook jullie flexibele instelling - het wisselen van plek - gaf ons een goed gevoel.
Gipsy Swing Trio, 22 / 10 / 2017
Alle complimenten voor het orkest. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top!
Het optreden van de musici heeft aan alle verwachtingen voldaan! Leuke musici, heerlijke muziek en zeer tevreden gasten.
Klezmertrio Cacoca, 20 / 1 / 2018
Jazeker, alles is boven verwachting goed verlopen. Trio Mazzel speelde prachtige muziek en het geluidsniveau was precies goed. Hartelijke dank
Klezmertrio Mazzel, 11 / 11 / 2017
Het is heel goed verlopen. We zijn zeer blij met onze keuze voor het jazztrio. Qua sfeer perfect voor de receptie. De Dj's waren ook ontzettend enthousiast, een aanrader dus!
DJ & Band: a la carte, 3 / 9 / 2016