Burlesque

spannende, mysterieuze glamour dans act

Met haar creativiteit, talent en glamour uitstraling brengt danseres Fay de wereld van burlesque naar ieder podium. Deze artieste stond niet voor niks al op zowel het Istanbul als het Paris Burlesque Festival.
Zie hieronder de beschrijvingen van de shows, tijdsduur en prijzen. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

Gentle Lady

Gekleed als een sophisticated Gentlelady in een smoking en hoge hoed verschijnt Fay Loren op het podium. Met een hint van magie ontdoet zij zich langzaam van haar kostuum en betoverd u met haar waaierdans.

Speelduur 7:00 min. Prijs € 345

Waaierdans

Een klassieke burlesque dans met blauwe struisvogelveren waaiers. De waaierdans is een van de meest iconische burlesque acts. Deze show geeft glamour aan ieder evenement.

Speelduur 5 min. Prijs € 345

Marilyn Monroe (zang of hostesse)

Fay Loren is niet alleen burlesque danseres, zij is ook de Nederlandse Marilyn Monroe Look alike. Tijdens deze act zingt Fay nummers van Marilyn Monroe of kan zij worden ingezet om uw gasten te verwelkomen of op de foto te gaan. 

Speelduur afhankelijk van het repertoire. Prijs vanaf € 345

Pink Champagne

Fay Loren laat een sophisticated burlesque striptease zien gevolgd door een pink champagne bad in een gigantische champagne of martini glas.

Speelduur 6:45 min. Prijs €595

Champagne hostesse

Het levensgrote champagne glas kan ook ingezetten worden als decor of om uw gasten te verwelkomen. Vanuit het champagnebad schenkt Fay een heerlijk glaasjes bubbels in. (Champagne moet verzorgd worden vanuit de klant) 

Speelduur +- 60 minuten. Prijs € 595

Prijzen zijn exclusief (6 %) BTW en reiskosten (€0,19 per KM) vanuit Amsterdam en eventuele parkeerkosten.
Bij het boeken van meerdere acts wordt een korting gegeven. Hiervoor geld de prijs van de duurste act plus €100,- per extra act. 


burlesque act

Danseres Fay, unieke burlesque danseres act voor uw feest, opening of evenement. Check hier video, prijs en beschikbaarheid. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Artiest boeken Artiesten boeken voor elke gelegenheid, voor elk budget. De beste selectie bands en acts bij artiestenbureau Joost Zoeteman! Klik hier voor meer informatie. Unieke act inhuren Unieke acts voor bedrijfsevenementen, openingen en feesten. Klik hier om de acts en prijzen te bekijken.
Contact »

Prijs

  • vanaf € 395

Genres

  • burlesque act

Repertoire

  • burlesque act
  • champagne hostesse
  • Marilyn Monroe Look alike

Samenstelling

  • solo

Te boeken als

  • act
  • feest
  • bedrijfsevenement

Wat klanten zeggen

Hoi Joost, Hartelijk dank voor het regelen op korte termijn. De act was super. Ook een compliment voor de goede communicatie, heel prettig!
7 / 1 / 2017
Ha Joost, nog even wat feedback: de act was uitstekend: de danseres maakte er iets echt moois van, kortom was een bijzonder chique act. Dus: mijn complimenten!
9 / 4 / 2015
precies zoals we verwachten, spannend en smaakvol!
5 / 9 / 2015