Percussieband Santola

Slagwerk optredens voor bedrijven, festivals, en prive feesten

Percussieband Santola bestaat uit jonge percussionisten die op energieke en passionele wijze traditionele Braziliaanse ritmes mixen met moderne, populaire dansritmes. Hiermee verzorgen zij een zinderende act die een uniek en karakter geeft aan elk evenement. De drummers kunnen vanaf een duo tot een grote bezetting worden geboekt. De act wordt op maat afgestemd naar uw wensen.

percussieband voor uw evenement

Een strakke, stevige sound vormt de basis van de energieke optredens, onder meer bij festivals maar ook bedrijfsfeesten, openingen en evenementen. Zeker is ook niet te vergeten, de eigen regelmatig terugkerende percussieband Santola Dance Night met minstens 900 bezoekers. Neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie, en een offerte op maat.


percussieband Santola

percussie band Santola, unieke drum en percussie optredens voor bedrijven, festivals, en prive feesten Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Latin band De beste latin bands voor uw feest, evenement of bruiloft boekt u bij artiestenbureau Joost Zoeteman. Check hier de video's, prijzen en beschikbaarheid. Unieke act inhuren Unieke acts voor bedrijfsevenementen, openingen en feesten. Klik hier om de acts en prijzen te bekijken.
Contact »

Prijs

  • vanaf € 595

Genres

  • unieke act

Samenstelling

  • vanaf duo

Te boeken als

  • act voor opening
  • act voor evenement

Wat klanten zeggen

Dat was klasse, een groot succes!! Dank!
12 / 12 / 2014