Sneltekenaar voor feest

Een onvergetelijke herinnering aan uw feest

Bert Smits is een ervaren sneltekenaar. In 5 á 6 minuten tekent hij een karikatuur van de gasten van een feest, bruiloft, tentoonstelling of beurs. Hij tekent in kleur op stevig A3 formaat papier zo'n 8 á 10 personen in een uur. Entertainment voor uw gasten. Trek bezoekers naar uw beursstand of winkel met deze unieke act, een onvergetelijke herinnering aan uw feest!

mogelijkheden sneltekenaar

In overleg is het mogelijk om met twee sneltekenaars te komen. Een vaste plekt werkt het snelst, maar het is ook mogelijk om rond te lopen. Een sneltekenaar is een unieke aanvullig op uw feest, evenement of opening. Leuk voor degene die getekdn wordt, maar ook leuk om te kijken hoe er getekend wordt. Bert weet als geen ander uw gasten te vermaken met zijn prachtige cartoons.


Sneltekenaar

De beste sneltekenaar voor uw feest of evenement te boeken vanaf € 400. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Artiest boeken Artiesten boeken voor elke gelegenheid, voor elk budget. De beste selectie bands en acts bij artiestenbureau Joost Zoeteman! Klik hier voor meer informatie. Unieke act inhuren Unieke acts voor bedrijfsevenementen, openingen en feesten. Klik hier om de acts en prijzen te bekijken.
Contact »

Prijs

  • vanaf € 400

Genres

  • sneltekenaar

Repertoire

  • snektekenaar
  • karikaturen

Samenstelling

  • enkel/duo