de juiste band of artiest
Bruiloft
Bedrijf
Podium
Receptie
Feest
Alle bands

Bands & Artiesten voor podia

Joost Zoeteman

Wie is Joost Zoeteman?

Artiestenbureau Joost Zoeteman is een initiatief van jazz gitarist Joost Zoeteman en startte in 2003 als Top Musici (boekings­kantoor jazz). Naast zijn beroepspraktijk als uitvoerend musicus (zigeunermuziek, jazz en gitaarmuziek) werkte Joost jarenlang bij een bekend artiestenbureau. Die combinatie maakt dat u kunt rekenen op maatwerk.

Het team bestaat uit kwalitatief hoogstaande muzikanten en groepen afkomstig uit het netwerk van Joost. Het team staat voor een persoonlijke benadering, professionaliteit en dienstbaarheid. Kortom het juiste adres voor muziek op uw bruiloft receptie, bedrijfsfeest, of trouwen.

In welke genre zoekt u?

Jazz, Pop, Easy listening Wereldmuziek Klassiek Coverband Unieke act Alle genresMuziekprogrammering voor uw podium

Denkt u erover om de muziekprogrammering van uw podium of organisatie uit te besteden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Regelmatig verzorgen wij de muziekprogrammering voor podia, theaters en stichtingen. Wij hebben een groot netwerk op het gebied van jazz en wereldmuziek. U kunt rekenen op kwalitatief hoogstaande artiesten en bekende namen. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden na te gaan. Wij hebben diverse stijlen: jazz trio 's, zigeunermuziek en gipsyswing, bossa nova en samba, jazz zangeres, jazzband en jazzduo 's.