den haag artiestenbureau band boeken bruiloft jazzband jazz trio jazztrio groningen achtergrondmuziek coverband

coverband Maastricht

Wanneer u op zoek bent naar een coverband in Maastricht dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knallend feest of herkenbare nummers op een receptie, wij hebben het allemaal in huis. Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine, akoestische (niet versterkte) bezettingen, of een volledige feestband voor een knalfeest. Bekijk de bandpagina’s met uitgebreide info, reviews, en video’s!

coverband Maastricht

Een goede coverband staat garant voor een swingend feest. Herkenbare muziek van classics tot 80’s, 90’s en natuurlijk hits van nu. En uiteraard een goede vibe met uw publiek. Wij stemmen in overleg de muziek op uw wensen en dat van uw publiek.  Ons aanbod is divers. Naast elektrische versterkte bands hebben we ook heerlijke easy akoestische coverbands. Ook andere stijlen hebben we in huis zoals; jazz, bossa, dj, klezmer en gypsyswing! De typerende klank van deze band is dan ook geschikt voor een diner, receptie of feest.

klant over optreden Kasteel Hoogeweerth Maastricht

Pien en haar mannen hebben een perfecte avond verzorgt wat betreft de muziek. Stijlvol maar feestelijk. We hadden niet gedacht dat er zoveel mensen zouden gaan dansen, een leuke verassing! We houden jullie zeker in gedachte voor een volgende gelegenheid. E. Krom

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt de leukste coverbands voor elke gelegenheid. Van bruiloften tot zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bekende locaties in Maastricht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Museum aan het Vrijthof, Landgoed Heerdeberg, Maastricht-Airport, Meet Maastricht, TEFAF,  Château Neercanne, La Bonbonnière, Kasteel de Hoogenweerth en Château St. Gerlach. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale coverband te vinden voor uw bruiloft in Maastricht.

tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl, voor de leukste jazztrio’s in Maastricht!