DJ Duo Lucky Luciano

Het Arnhemse DJ Duo Lucky Luciano verzorgt muziek op maat voor bruiloften en evenementen.

"Bedankt voor de prachtige muziek. Goede opbouw van het feest en op het laatst heerlijk gedanst. Volgende keer zijn jullie er zeker weer bij"

Jenny van Buren (feest Arnhem)DJ Bruiloft Arnhem

De beste selectie DJ’s voor uw bruiloft in Arnhem hebben wij hier voor u geselecteerd. Bij ons staat de wens van de klant altijd voorop. De te spelen muziek gaat altijd in overleg met u. Specifieke wensen zijn atijd mogelijk. Wij staan voor professionaliteit, een flexibele houding met oog voor uw publiek. Verzoekjes zijn welkom!  goede apparatuur, duidelijke prijzen

klant over optreden bruiloft Stadsvilla Sonbeek Arnhem

Wij vonden het helemaal super!!  Jullie voelden perfect aan wat werkte, en hebben echt een geweldige sfeer gecreëerd!  Heel veel dank daarvoor!
bruiloft Kristel en Andrew

goede apparatuur inclusief

Onze DJ's maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur. Genoemde offertes zijn altijd inclusief geluid en reiskosten. Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Wat klanten zeggen

Ontzettend veel dank voor afgelopen zaterdag, mede door jullie set, geweldige saxofonist is het feest zeer geslaagd! Overigens vond ik jullie flexibel in voorbereiding en tijdens de avond, hebben jullie een fijne antenne voor het publiek en een breed repertoire.
DJ Duo Monte Carlo, 3 / 2 / 2018
Ontzettend veel dank voor afgelopen zaterdag, mede door jullie set, geweldige saxofonist is het feest zeer geslaagd! Overigens vond ik jullie flexibel in voorbereiding en tijdens de avond, hebben jullie een fijne antenne voor het publiek en een breed repertoire.
Beste Joost, Het is allemaal perfect verlopen. Bedankt voor het snel reageren en de goede muziek.
DJ business events, 6 / 7 / 2018
We zijn zeer tevreden over het optreden van Spinkitten. Het was prachtig weer en met de Dj erbij een heerlijk relaxt buitenfeest
DJ Spinkitten, 31 / 3 / 2017
We hebben enorm genoten van het optreden van Antoon en Jacco. Wat een aardige jongens! En wat een stijlvol geheel zoals ze dat deden. We hadden een zeer gemengd publiek, jong en oud en zelfs de pubers kregen ze aan het dansen! Toegankelijke en aanstekelijk vrolijke muziek. Erg leuk. Ik zou meneer Funkel zeker aanbevelen aan anderen! Hartelijk dank!!
Jazz DJ Meneer Funkel, 26 / 11 / 2016
Helemaal goed, zoals verwacht. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Dag Joost! Dank je wel! Ja, was een erg geslaagd feest. Kregen reacties terug van mensen als dat ze nog nooit zo lang en veel hadden gedanst. Helemaal leuk! De samenwerking tussen Rolf en de beheerder verliep ook erg fijn.
DJ Vinyl, 24 / 8 / 2018
Het is heel goed verlopen. We zijn zeer blij met onze keuze voor het jazztrio. Qua sfeer perfect voor de receptie. De Dj's waren ook ontzettend enthousiast, een aanrader dus!
DJ & Band: a la carte, 3 / 9 / 2016

recensie huwelijk Peter & Anne van de Velde

"Het was een bijzonder geslaagd feest ook door jullie inzet en gedrevenheid: Anne en ik hebben van jullie genoten"