DJ bruiloft boeken huren prijzen mobiele inhuren

dj inhuren Alkmaar

Bij ons een dj inhuren voor uw feest bruiloft of event in Alkmaar? Dit staat garant voor een onvergetelijke avond met een gevulde dansvloer. Het repertoire varieert van disco classics, tot 60’s – 90’s tot muziek van nu met een duidelijke opbouw en een kokend hoogtepunt. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en voorkeuren centraal, en hebben we oog voor uw gasten. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en voorkeuren centraal, en hebben we oog voor uw gasten. Bekijk onze exclusieve selectie dj’s met; vinyl dj, jazz dj, mobiele dj, allround bruiloft dj en business event dj!

recensie roeivereniging De Hoop

Ontzettend veel dank voor afgelopen zaterdag, mede door jullie set, geweldige saxofonist is het feest zeer geslaagd! Overigens vond ik jullie flexibel in voorbereiding en tijdens de avond, hebben jullie een fijne antenne voor het publiek en een breed repertoire. Donald Kreiken

ervaren professionele dj Alkmaar inhuren

Onze Dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist inhuren Alkmaar

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen (onder andere Alkmaar Culinair Plaza). Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in de regio Alkmaar waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Blooming (Bergen), Landgoed Waterland, Theater de Vest, Buitenplaats Nijenburg, Grote Kerk Alkmaar.
We hebben diverse stijlen muziek in huis, van: jazz tot zigeunermuziek en klezmer, allround coverbands, kleine mobiele bandjes en dj’s! Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of dj te boeken voor uw gelegenheid in Alkmaar!

Tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor de leukste jazztrio’s!