huiskamerconcert

Een huiskamerconcert is een unieke en intieme setting waarin de muziek prachtig tot boei komt. Wij hebben de leukste artiesten voor een huiskamerconcert voor u geselecteerd! . Onderstaande artiesten hebben een specifiek huiskamerconcert programma. Naast het spelen wordt er tussen de nummers door verteld over de achtergrond van de muziek.

huiskamerconcert makkelijk geregeld

Bovenstaande bands en musici spelen naast “commerciële” optredens graag intieme concerten. Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een programma omschrijving. De musici hebben op locatie in de meeste gevallen niks nodig behalve een speelplek.

reactie huiskamerconcert Hans Kwakkernaat

Hartelijk dank voor jullie fantastische optreden vanavond. Night and Day werd door Irving Berlin beschouwd als een fantastisch nummer waar hij jaloers op was dat hij dat niet geschreven had.  Daarom nogmaals dank, en tot een volgende gelegenheid. Dhr Nettl

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen

wat een fantastisch gitaarduo, heerlijke easy pop en jazz. Het is zeker een aanrader, hartelijk dank
duo Romantic Guitars, 26 / 5 / 2018
Het is inderdaad prima verlopen. Sympathieke musici die bijzonder goed en tot ieders grote genoegen hebben gespeeld. We hebben genoten. Ze verdienen een extra pluim. Mede door hun optreden is het een bijzonder feest geworden. Geef dit maar aan hen door.
Klezmertrio Cacoca, 6 / 1 / 2019
Beste heren, Veel dank voor de prachtige muziek!
Jazztrio Hans Kwakkernaat, 2 / 12 / 2017
Dag Joos, Al onze gasten hebben genoten, complimenten! Groeten aan Vera en de anderen
Dag Joost, We hebben een topmiddag gehad, mede dankzij jullie!
Gipsy Guitars Trio, 1 / 3 / 2019