Drumbassadors

unieke drum voorstelling

Drummers René Creemers en Wim de Vries vormen sinds april 2000 een uniek duo, de Drumbassadors. Binnen een korte tijd ontstond een fantastische show die tijdens het World Drummers Festival 2002 te zien en te horen was en goed was voor uitverkochte zalen als Carré, De Doelen, Vredenburg en de Anton Philipszaal.
De muzikale achtergronden en invloeden van Wim en René lopen sterk uiteen waardoor de brede basis inmiddels is uitgegroeid tot een muzikale, creatieve en virtuoze show waar ook talrijke niet-drummers steeds van blijken te genieten.

Dit unieke concept – een drumduo -  is ook overal in de internationale “drumscene” zeer enthousiast ontvangen. Het geven van vele concerten in Europa, Amerika, Canada en Australië heeft The Drumbassadors grote ervaring gebracht in het performen. Contact met het publiek is een belangrijk item, onder meer door middel van showelementen ook vooraan op het podium (sticktwirling, rappen etc.). 
Stilistisch gezien combineren The Drumbassadors Europese, Afrikaanse en Amerikaanse grooves en raps, sounds en loops op geheel eigen wijze. Kortom, een programma met enorme variatie aan klanken, kleuren, ritmes en melodieën, composities, spectaculaire virtuositeit en humor.

Enkele highlights:
- Australië-tour met o.m. Ultimate Drummer Weekend in Melbourne – op DVD uitgebracht
- Canada-tour, met o.m. Montreal Drummer Festival
- USA-tour met o.m. Modern Drummer Festival–New York – op DVD uitgebracht
- DVD Drumbassadors Volume 1 en 2
- Drummermeeting Koblenz (D)
- Big Bang Festival

genre: unieke drum voorstelling
duur: 2 keer 45 minuten
opbouw: 1,5 uur
geschikt voor: kleine zaal


Drumbassadors

Uniek drumduo de Drumbassadors bestaande uit Rene Creemers en Wim de Vries. Te boeken bij Joost Zoeteman: bekijk de video's en andere bands. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Unieke act inhuren Unieke acts voor bedrijfsevenementen, openingen en feesten. Klik hier om de acts en prijzen te bekijken.
Contact »

Genres

  • unieke drumvoorstelling
  • theater
  • festival

Repertoire

  • theater drum voorstelling

Samenstelling

  • Rene Cremers drums
  • Wim de Vries drums

Te boeken als

  • theaterconcert
  • festival act