JZ Jazzduo/trio:

Sfeervol jazz duo of trio voor uw receptie of bedrijfsevenement

Beide bezettingen, jazz duo en jazz trio, spelen bekende jazz standards uit het Great American Songbook. Enkele voorbeelden uit het repertoire zijn; How High the Moon, My Funny Valentine en the Girl from Ipanima. Een jazzduo dat zeer geschikt is voor achtergrondmuziek van kleinschalige evenementen (denkt u bijvoorbeeld aan een receptie of bruiloft). De combinatie van jazz gitaar en contrabas geeft een warm, zacht geluid.

jazz duo of trio

Het is ook mogelijk een jazz trio bezetting te boeken. Dit geeft de bezetting meer mogelijkheden waardoor de achtergrondmuziek nog meer variatie krijgt. Ook is het met deze bezetting mogelijk dansbare swing en latin jazz te spelen. U hoeft niet bang te zijn dat de muziek te luid is, De drummer werkt voornamelijk met “brushes”, de bekende vegertjes in plaats van stokken.

achtergrondmuziek zakelijke evenementen

Ook voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor zakelijke evenementen is het JZ jazz duo en trio uitermate geschikt. Live achtergrondmuziek geeft het vaak zakelijke karakter van recepties een ontspannen en gezellige sfeer. Voor de grotere evenementen is het mogelijk de live achtergrondmuziek van het duo uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, drummer, violist of zangeres. Ook kan er, indien gewenst, van sfeermuziek overgeschakeld worden naar muziek die meer op de voorgrond aanwezig is.


Jazz duo

Het leukste jazz duo in bezetting gitaar en contrabas voor receptie of bruiloft vanaf € 595. Bekijk snel de video's en check de beschikbaarheid! Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Jazzband huren Een live jazzband huren bij artiestenbureau Joost Zoeteman, sfeerverhogend! Check direct videos, prijzen en beschikbaarheid. Bruiloft Muziek Op zoek naar live muziek voor uw bruiloft? U bent aan het juiste adres bij artiestenbureau Joost Zoeteman. Check direct videos en prijzen online!
Contact »

Prijs

 • vanaf € 595

Genres

 • swing
 • latin jazz

Repertoire

 • Autumn Leaves
 • Triste
 • All of me
 • My Funny Valentine
 • the Girl from Ipanima
 • How High the Moon

Samenstelling

 • Gitaar
 • Contrabas
 • uit te breiden met drums of sax

Te boeken als

 • Trio of duo

Wat klanten zeggen

We hebben ontzettend genoten van jullie prachtige muziek. Ook al was het rumoerig, de sfeer kwam goed over en is zeker niet onopgemerkt gebleven!
16 / 2 / 2019
Zowel wij als onze gasten zijn erg positief over jullie bijdrage. Jullie zijn heel flexibel en spelen prachtig
12 / 1 / 2017
We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie en zéér zeker ook op Ian. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Voor mij als bruid gaat zo'n dag vol indrukken erg snel aan me voorbij en kon ik juist daarom niet bewust genieten zoals ik anders wel zou doen. Jullie muziek heb ik wél steeds gehoord..en dwong me soms om even stil te staan en te genieten van het moment. Dank daarvoor! !
3 / 9 / 2016