JZ Jazzduo/trio:

Sfeervol jazz duo of trio voor uw receptie of bedrijfsevenement

Beide bezettingen, jazz duo en jazz trio, spelen bekende jazz standards uit het Great American Songbook. Enkele voorbeelden uit het repertoire zijn; How High the Moon, My Funny Valentine en the Girl from Ipanima. Een jazzduo dat zeer geschikt is voor achtergrondmuziek van kleinschalige evenementen (denkt u bijvoorbeeld aan een receptie of bruiloft). De combinatie van jazz gitaar en contrabas geeft een warm, zacht geluid.

duo of trio

Het is ook mogelijk een jazz trio bezetting te boeken. Dit geeft de bezetting meer mogelijkheden waardoor de achtergrondmuziek nog meer variatie krijgt. Ook is het met deze bezetting mogelijk dansbare swing en latin jazz te spelen. U hoeft niet bang te zijn dat de muziek te luid is, De drummer werkt voornamelijk met “brushes”, de bekende vegertjes in plaats van stokken.

achtergrondmuziek zakelijke evenementen

Ook voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor zakelijke evenementen is het JZ jazz duo en trio uitermate geschikt. Live achtergrondmuziek geeft het vaak zakelijke karakter van recepties een ontspannen en gezellige sfeer. Voor de grotere evenementen is het mogelijk de live achtergrondmuziek van het duo uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, drummer, violist of zangeres. Ook kan er, indien gewenst, van sfeermuziek overgeschakeld worden naar muziek die meer op de voorgrond aanwezig is.


Jazz duo

Het leukste jazz duo in bezetting gitaar en contrabas voor receptie of bruiloft vanaf € 595. Bekijk snel de video's en check de beschikbaarheid! Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Live band Op zoek naar een live band? Check de beste bands, recensies, beschikbaarheid en prijzen bij Artiestenbureau Joost Zoeteman. Jazztrio boeken Deze jazztrio's en duo's zijn uitstekend geschikt voor het verzorgen van muziek op uw bruiloftsreceptie, diner of bedrijfsevenement. Check hier de beschikbaarheid, prijzen en video's.
Contact »

Prijs

 • vanaf € 595

Genres

 • swing
 • latin jazz

Repertoire

 • Autumn Leaves
 • Triste
 • All of me
 • My Funny Valentine
 • the Girl from Ipanima
 • How High the Moon

Samenstelling

 • Gitaar
 • Contrabas
 • uit te breiden met drums of sax

Te boeken als

 • Trio of duo

Wat klanten zeggen

Zowel wij als onze gasten zijn erg positief over jullie bijdrage. Jullie zijn heel flexibel en spelen prachtig
12 / 1 / 2017
We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie en zéér zeker ook op Ian. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Voor mij als bruid gaat zo'n dag vol indrukken erg snel aan me voorbij en kon ik juist daarom niet bewust genieten zoals ik anders wel zou doen. Jullie muziek heb ik wél steeds gehoord..en dwong me soms om even stil te staan en te genieten van het moment. Dank daarvoor! !
3 / 9 / 2016
Ook wij hebben de aanwezigheid van het jazzduo als heel prettig ervaren. Zij verzorgde de avondsfeer waar wij naar op zoek waren.
17 / 1 / 2017