Klezmertrio Mazzel

Klezmer trio voor uw feest of bruiloft

Klezmertrio Mazzel speelt Klezmer en andere bekende Oost-Europese melodieën. Het trio bestaat uit Edith Mathot (viool), Harm van den Berg (accordeon) en Harold Berghuis (gitaar). Alle drie de muzikanten spelen ook in de bekende Nederlandse klezmerband Mazzeltov.

klezmer voor uw feest

De trio-bezetting geeft de musici alle mogelijkheden om zich te laten zien. De drie de musici wisselen elkaar af in het ritmisch begeleiden en het spelen van melodieën en improvisaties, wat de muziek dynamisch en spannend maakt. Maar de muziek blijft ook altijd een licht en open karakter houden. Ideaal dus voor een klein concert of als achtergrond voor een feest of evenement.

kleine mobiele bezetting

Het trio speelt onversterkt en is mobiel. Ze kunnen dus snel wisselen van plek. Als muzikale omlijsting of, indien gewenst, meer op de voorgrond, het trio is flexibel.


Klezmertrio Mazzel

Mobiel en onversterkt klezmertrio voor uw feest, bruiloft of evenement voor € 795. Bekijk hier video, informatie en beschikbaarheid. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf:

Informatie aanvragen »Bekijk ook

Mensen die deze pagina bekeken, hadden ook interesse in deze pagina's:

Zigeunermuziek Echte zigeunermuziek en gipsy jazz voor receptie, bruiloft of evenement? Check direct prijzen en beschikbaarheid! Achtergrondmuziek Bruiloft De beste live achtergrondmuziek voor uw bruiloft. Check snel en makkelijk de bands, recensies, prijzen en beschikbaarheid.
Contact »

Prijs

  • vanaf € 795

Genres

  • klezmer

Repertoire

  • klezmer
  • Oost-Europees

Samenstelling

  • accordeon
  • viool
  • gitaar

Te boeken als

  • Trio

Wat klanten zeggen

dag joost, dankjewel, ik betaal deze week en het optreden was heel erg fijn. precies wat ik zocht. veel dank voor de soepele samenwerking. en volgens mij was een van de musici zo enthousiast over de locatie dat hij prive nog een keertje komt overnachten. helemaal leuk!
7 / 7 / 2018
Jazeker, alles is boven verwachting goed verlopen. Trio Mazzel speelde prachtige muziek en het geluidsniveau was precies goed. Hartelijke dank
11 / 11 / 2017
Beste Joost, Het trio was geweldig. Ze raakten de juiste snaar, en dan spreek ik namens iedereen!
12 / 3 / 2016