Live muziek boeken

Hoeveel kost het om een band in te huren?

De prijs wisselt per bezetting en is afhankelijk van de grootte van de groep en de speelduur. Om een voorbeeld te geven, een triobezetting op basis van 3 uur (3 sets) kost gemiddeld 845 euro exclusief 6 % btw.

Kunnen we nog wel praten met jullie muziek?

Ja, dat kan zeker. De groepen zijn uitstekend geschikt als muzikale omlijsting en kunnen op verzoek meer op de voorgrond treden.

Nemen jullie zelf instrumenten en apparatuur mee?

Ja, alle apparatuur nemen we zelf mee en we zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen neer te zetten en eventuele bijzonderheden door te spreken.
Mocht het om grote evenementen gaan dan kan het nodig zijn om een geluids en of lichtinstallatie te huren. Dit kunnen wij uiteraard goed verzorgen tegen een redelijke prijs in overleg met u.

Hoe lang spelen jullie?

Dat hangt af van uw wensen. Standaard spelen we 45 minuten per uur, meestal zijn dat 3 of 4 sets (3 of 4 uur). De sets en speelduur zijn in overleg altijd aan te passen.

Wat voor kleren hebben jullie aan?

Wij komen altijd in pak, ten zij u het anders aangeeft.

Kan je ook dansen op jullie muziek?

Dat hangt af van de bezetting die u boekt. DJ's en bepaalde groepen zorgen voor een feest waar uw gasten uiteraard kunnen dansen. Andere groepen zijn geschikt voor het verzorgen van muziek op de achtergrond. Geef bij uw aanvraag duidelijk aan wat u wilt.

Spelen jullie verzoeknummers?

Wanneer u een speciaal nummer wenst dan is dat mogelijk. U kunt dit voor het optreden overleggen.

Hoe laat zijn jullie aanwezig om op te bouwen?

Minimaal een uur voor aanvang zijn we aanwezig, zodat we alles opgebouwd hebben voordat de gasten arriveren.

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

We hebben ongeveer 3 bij 4 meter nodig. Een vrije speelplek is van belang, zodat uw gasten niet te dicht op de muzikanten staan.

Live muziek boeken

Live-muziek boeken doe je niet elke dag. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. 

reacties klanten:

De bruiloft was een super mooie dag. En we waren erg blij met Moonabout. Heel goede muzikanten en ze zetten een erg leuke sfeer neer. De gasten waren allemaal enthousiast.

Anke Rouwette - optreden Moonabout bruilot

Dag Joost,
Bedankt voor het verzorgen van de prachtige muziek. We vonden het ontzettend leuk, en zullen je een volgende keer zeker weer benaderen. 

Sylvia & Marco - optreden bruiloft jazztrio McGuire

Al vele jaren doe ik met zeer veel tevredenheid en plezier zaken met Joost Zoeteman, altijd klantgericht en professioneel. Ze bestaan nog!
Op naar de volgende klus Joost en onze hartelijke dank!


Karin de man - Organisatiebureau De Man Events