coverband prijzen live band Got the Vibe

cursus multimedia & marketing

Joost Zoeteman bied specifiek voor musici een training om jezelf zichtbaar en professioneel online in de picture te zetten. Je leert verschillende vaardigheden waaronder; WordPress, inzet van sociale media, SEO en marketing technieken. Daarnaast gaan we aan de slag met het opzetten van je eigen online presentatie of lesruimte. De lessen zijn 1 op 1 en kunnen in overleg bestaan uit meerdere dagen of dagdelen, afhankelijk van je persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke traject te bespreken!

over Artiestenbureau Joost Zoeteman

Het artiestenbureau Joost Zoeteman is in 2003 opgericht en is een van de meest zichtbare artiestenbureaus online in Nederland. De Joost is tevens bekend als jazzgitarist.

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbandsklezmerzigeunermuziekcoverbands, akoestische bandjes, dj’s en acts. Bekende locaties waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton.
Onze musici spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! .

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands