zigeunermuziek gipsy gypsy band boeken huren amsterdam zigeunerorkest

zigeunermuziek gitaar

Gitaar en zigeunermuziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de bekende stijl gypsyjazz. Deze muziek is in de jaren 40 bekend geworden door Django Reinhardt, en in Nederland door het befaamde Rosenberg Trio. Deze gitaar muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van muziek voor een feest, bruiloft of evenement. De muziek is feestelijk en virtuoos, maar werkt ook goed als sfeermuziek op de achtergrond. Het Gypsy Swing Trio met violist Wattie Rosenberg is bij ons de zigeunermuziek band die deze muziek verzorgt. De band behoort tot de top van Nederland en speelde al door heel Europa.

review gitaar zigeunermuziek optreden band Gipsy Swing Trio

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone en Rob

andere stijlen zigeunermuziek

Naast gitaar gipsy jazz bieden wij ook andere stijlen zigeunermuziek. Zo speelt cimbaal viruoos Gianni Lincan en zijn trio speelt Roemeense en Hongaarse zigeunermuziek. Zigeunerorkest Brandt bewaakt de familietraditie met hun traditionele zigeunermuziek. Ook hebben we Trio Cacoca dat klezmer speelt, een muziek die aanverwant is. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen,

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Mauritshuis, Grachtenhuis.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale zigeunermuziek band, band of artiest te boeken voor uw gelegenheid.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands!