Zigeunermuziek Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar zigeunermuziek in Utrecht, bent u bij ons aan het juiste adres. Van swingende gipsyjazz tot de prachtige melancholische melodieën uit Oost-Europa Hongaarse, de bands hebben het allemaal in huis. De muziek geeft een feestelijk karakter aan uw feest, bruiloft of bedrijfsevenement, We werken met de beste bands, en de wensen van de klant staan altijd voorop.

reactie klant optreden trio Mazzel Utrecht

Beste Joost, Het trio was geweldig. Ze raakten de juiste snaar, en dan spreek ik namens iedereen! Jeanette en Hans

mobiel en onversterkt

De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. De kleine bands zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

Wat klanten zeggen

Bedankt, het was een zeer geslaagde middag. Graag tot volgend jaar!
Gipsy Swing Trio, 16 / 3 / 2019
Het is inderdaad prima verlopen. Sympathieke musici die bijzonder goed en tot ieders grote genoegen hebben gespeeld. We hebben genoten. Ze verdienen een extra pluim. Mede door hun optreden is het een bijzonder feest geworden. Geef dit maar aan hen door.
Klezmertrio Cacoca, 6 / 1 / 2019
wat een mooie muziek. echte zigeunermuziek precies zoals wij wilden. Hulde!
Lincan Trio, 20 / 5 / 2018
Dag Joost, We hebben een topmiddag gehad, mede dankzij jullie!
Gipsy Guitars Trio, 1 / 3 / 2019
Alle complimenten voor het orkest. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top!
dag joost, dankjewel, ik betaal deze week en het optreden was heel erg fijn. precies wat ik zocht. veel dank voor de soepele samenwerking. en volgens mij was een van de musici zo enthousiast over de locatie dat hij prive nog een keertje komt overnachten. helemaal leuk!
Klezmertrio Mazzel, 7 / 7 / 2018
Wij hebben het een geslaagd optreden gevonden van Harm op za 28 april 2018. Hij speelt erg goed! Hij was op tijd, Hij had zijn spullen goed voor elkaar, hij speelde heel goed, het was grotendeels achtergrond optreden met enkele minuten waarbij hij het dansen begeleidde. Later begreep ik dat hij zich niet lekker voelde. Daar heb ik verder niets van gemerkt. knap.
Hoi Joost, Mazzeltov was geweldig! Het was een prachtig feest en veel mensen hebben zelfs gedanst!
Klezmerband Mazzeltov, 2 / 3 / 2017
Mooi gespeeld mannen! Graag tot een volgende keer.
Trio Fleur de Paris, 1 / 3 / 2017