Zigeunerorkest

Wanneer u op zoek bent naar een zigeunerorkest voor uw receptie, feest, of huwelijk, dan bent u hier aan het juiste adres. Van swingende gipsyjazz tot oosteuropese zigeunermuziek en klezmer, we hebben de leukste bands in dit genre beschikbaar. de muziek is feestelijk, maar wel zo dat u gasten nog met elkar in gesprek kunnen blijven.

zigeunerorkest als achtergrondmuziek

Onderstaande bezettingen worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. De kleine bezettingen zijn tevens mobiel en kunnen, indien gewenst, op verschillende plekken spelen. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

reactie klant 

"Het was precies zoals we afgesproken hadden: wel hoorbaar aanwezig, maar niet te hard, zodat mensen nog gewoon kunnen praten. Zelf vond ik het ook fantastisch." (inaugartie mevr. S. Kramer)

Wat klanten zeggen

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone en Rob
Gipsy Swing Trio, 25 / 8 / 2018
Het is allemaal voortreffelijk verlopen. De muziek trok goede aandacht en werd goed gewaardeerd. Fijn om te lezen dat de musici ook zo genoten hebben. We hadden zo’n geluk met het weer. De festivalopzet die we voor ogen hadden is geweldig geslaagd.
Klezmertrio Cacoca, 2 / 6 / 2018
dag joost, dankjewel, ik betaal deze week en het optreden was heel erg fijn. precies wat ik zocht. veel dank voor de soepele samenwerking. en volgens mij was een van de musici zo enthousiast over de locatie dat hij prive nog een keertje komt overnachten. helemaal leuk!
Klezmertrio Mazzel, 7 / 7 / 2018
Alle complimenten voor het orkest. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top!
Hoi Joost, Wat een heerlijke muziek. Het wat is helemaal het sfeertje zoals we hoopten. Bedankt!
Gipsy Guitars Trio, 4 / 8 / 2018
wat een mooie muziek. echte zigeunermuziek precies zoals wij wilden. Hulde!
Lincan Trio, 20 / 5 / 2018
Het is heel goed verlopen. We zijn zeer blij met onze keuze voor het jazztrio. Qua sfeer perfect voor de receptie. De Dj's waren ook ontzettend enthousiast, een aanrader dus!
DJ & Band: a la carte, 3 / 9 / 2016